KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI ve İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

İşbu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Bilgilendirmenin amacı, MİKROPOR MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından yönetilmekte olan miaair.com adresinde yer alan internet sitesinin, (Portal) kullanımı sırasında elde edilen ve/veya üçüncü kişilerden alınan kişisel verilerin kullanımına ilişkin olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun’un (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) 10. maddesi ile getirilen aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesidir. Ayrıca Kullanıcılar’ın Portal’ın kullanımı ile ilgili olarak MİKROPOR tarafından toplanan veya Kullanıcıların pozitif hareketleri ile kendilerinin Portal’a girdikleri kişisel verilerin toplanma şekilleri, işlenme amaçları, hukuki nedenleri ve hakları konularında şeffaf bir şekilde Kullanıcıları bilgilendirmektir.

MİKROPOR, teknolojiye yatırım yaparak, geleceği üretme idealinde, güvenilir ve sağlıklı ürünleri ile topluma faydalı olma çabasındadır.Kişisel verilerin hukuka uygun olarak toplanması, saklanması ve sadece gerektiği durumlarda paylaşılmasını temin etmek, gizliliği korumak amacıyla mükemmel güvenlik tedbirleri almaktadır.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak MİKROPOR tarafından aşağıda açıklanan kapsamda toplanacak ve işlenebilecektir.Çevirmiçi-online alışveriş ve Müşteri Hizmetlerimizce temin ettiğimiz kişisel verileriniz aşağıda belirtildiği gibidir, bizim için çok değerli olup gizlidir ve bu nedenle sadece aşağıda belirtilen amaçlar için kullanılacaktır.

KİŞİSEL VERİLERİNİZKULLANIM AMACI
ADINIZ, SOYADINIZMüşterimiz olarak tanımak, ürün ve hizmet sunabilmek amacıyla
TELEFON NUMARANIZSipariş ile başlayan beraberliğimizde sizinle iletişim kurabilmek, ürünle ilgili taleplerinize cevap verebilmek amacıyla
E POSTA ADRESİNİZSiparişinizle birlikte Ön Bilgilendirme Formu, Mesafeli Satış Sözleşmesi ve sipariş teyitlerimizi iletmek, ürünle ilgili yapacağınız hertürlü taleplerinize cevap vermek amacıyla,
ADRESİNİZSiparişinizi teslim edebilmek amacıyla,

Kişisel verilerinizi mevzuata uygun, en güvenilir ve mükemmel şekilde saklayacağımızı, yasal süresi dışında saklama yapmayacağımızı beyan ve taahhüt ederiz.Siz sayın müşterilerimizi tanımakla başlayacak beraberliğimizin uzun yıllar sürmesini temenni ederiz.Her türlü öneri ve şikayetlerinizi [email protected] adresi ve diğer iletişim kanallarımız ile beklediğimizi hatırlatırız. 

Scroll to Top